Inschrijven voor de nieuwsbrief

Succesvolle verkoop Eikelenburgh met Radyus Marketing

Villapark Eikelenburgh is een schitterend nieuwbouwproject in Rijswijk van vastgoedontwikkelaar AM Gebiedsontwikkeling dat zich onderscheidt door duurzaamheid en toekomstbestendig wonen. De herenhuizen en rijwoningen in dit villapark zijn niet alleen gasloos, maar ook Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG). Dankzij het hoge aantal zonnepanelen en uitstekende isolatie voldoen de woningen aan de strengste energie-eisen, wat resulteert in lage energielasten en een comfortabel binnenklimaat.

Oplevering en start bouw Alle woningen in de eerdere fasen van Villapark Eikelenburgh zijn al verkocht en bewoond. De bouw van de nieuwste woningen, waaronder type Opaal en Zirkoon, startte in september 2023. Deze woningen, variërend van herenhuizen tot rijwoningen, bieden hun bewoners energiezuinig en ruim wonen met een luxe afwerking. Van een compleet ingerichte keuken tot een hoogwaardige badkamer, alles is inbegrepen in de verkoopprijs, wat zorgt voor maximaal woongenot.

Type woningen in fase 9 In deze fase worden twee woningtypen aangeboden:

  • Type Opaal: Deze geschakelde vierkapper biedt het uiterlijk van een twee-onder-een-kapwoning dankzij de bijzondere dakvorm.
  • Type Zirkoon: 24 rijwoningen, verdeeld over kleinschalige blokjes, die onder de betaalbare koop (NHG-grens) vallen, inclusief duurzame maatregelen.

Duurzaamheid en comfort Alle woningen in Villapark Eikelenburgh zijn aardgasvrij en maken gebruik van duurzame warmtebronnen. Hiermee wordt de CO2-uitstoot geminimaliseerd en dragen de woningen bij aan een beter klimaat. Daarnaast zijn ze ontworpen in een klassieke jarendertigstijl, met een hoogwaardige afwerking en luxe voorzieningen. Dit maakt Villapark Eikelenburgh niet alleen een plek om te wonen, maar ook een investering in een duurzame toekomst.

Resultaten van de Radyus Marketing Campagnes

Voor de promotie van Villapark Eikelenburgh heeft AM Gebiedsontwikkeling in samenwerking met Radyus Marketing uitgebreide online campagnes opgezet, gericht op het aantrekken van tekengrage huizenkopers via de marketingkanalen: Google, Facebook, en Instagram. Enkele hoogtepunten uit de campagne zijn:

  • Google Search Ads: Met meer dan 8.386 vertoningen en 1.441 klikken, werd een CTR van 17,2% behaald, ver boven de Radyus Benchmark van 4,5 – 6,5% ligt. De kosten per klik (CPC) waren slechts € 0,44, wat de efficiëntie van de campagne onderstreept.
  • Facebook: Hier werden maar liefst 174.336 vertoningen en 10.670 klikken gerealiseerd, met een zeer lage CPC van €0,06. De campagne genereerde 11 conversies en leidde tot veel interactie, zoals likes en gedeelde berichten.
  • Instagram: Op dit platform werden 152.678 vertoningen behaald, met een CTR van 2,18% en een CPC van €0,19. De 18 conversies die via Instagram werden gegenereerd, laten zien hoe effectief dit kanaal was in het bereiken van de doelgroep.

Totale impact De campagne zorgde voor een enorme stijging in het websiteverkeer naar de projectsite van ‘Villapark Eikelenburgh’, goed voor 83,8% van het totale verkeer gedurende de looptijd. Met name Instagram (29,2%) en Facebook (42%) waren verantwoordelijk voor de meeste klikken en conversies. Dit toont aan hoe goed de online strategie, ontwikkelt door Radyus, aansloot op de doelgroep van Villapark Eikelenburgh.

Relevante links

Boost je vastgoed sales! Bel ons: 050 211 5311
Of boek een gratis verkenningssessie.

Deel:
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.