Inschrijven voor de nieuwsbrief

Radyus market duurzaam nieuwbouwproject Nijmegen

Het nieuwbouwproject Homestead Nijmegen, gelegen in het groenste plekje van Nijmegen-Noord, is een project dat lef en innovatie uitstraalt. In samenwerking met VanWonen heeft Radyus Marketing uitgebreide online campagnes opgezet van 18 november 2023 tot 17 januari 2024 om de verkoop van deze duurzame woningen te boosten. Dit unieke woonproject, bestaande uit 77 woningen en een appartementencomplex, combineert stedelijke baksteenarchitectuur met een prachtig natuurlandschap. Met energiezuinige bouw en een focus op inclusiviteit biedt Homestead een bijzondere balans tussen privé, collectief en openbaar wonen.

Wonen in Homestead Nijmegen

Homestead Nijmegen is gelegen in de Dijkzone van de Waalsprong, een nieuw ontwikkelingsgebied nabij de woonwijk Woenderskamp. De woningen zijn gebouwd op een terp, wat zorgt voor een indrukwekkend uitzicht over het omliggende landschap, waaronder Park Waaijenstein en de Waaldijk. De variëteit aan woningen – van vierlaagse hoekwoningen en rijwoningen tot appartementen met twee tot vier kamers – biedt volop keuze voor verschillende leefstijlen.

De indeling van de woningen is innovatief, met bijvoorbeeld woonkamers op de eerste verdieping, grote raampartijen voor optimale lichtinval, en terrastuinen die verbonden zijn aan het landschap. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid: de woningen zijn BENG3-gecertificeerd (Bijna Energie Neutraal Gebouwd) en voorzien van zonnepanelen, groene daken, en systemen voor warmteterugwinning. Ook de collectieve binnenhof is ontworpen met het oog op klimaatadaptatie, met wadi’s (‘Water Afvoer Drainage en Infiltratie) voor regenwateropvang en koeling door bomen.

Resultaten Radyus Marketingcampagnes

Radyus Marketing voerde een succesvolle campagne uit om de verkoop van de woningen in Homestead Nijmegen te bevorderen. De campagne was actief in Google Search, en op Facebook, en Instagram, en heeft opvallende resultaten opgeleverd:

  • Google Search: Met meer dan 3.242 klikken en een CTR van 15,6% via zoektermen als “Homestead Nijmegen” en “nieuwbouw Nijmegen”, wist de campagne de juiste doelgroep te bereiken. De CPC lag laag op € 0,28, wat een effectieve inzet van het budget laat zien.
  • Facebook: Dit kanaal zorgde voor maar liefst 243.553 vertoningen, waarbij 45,3% van het totale verkeer afkomstig was van Facebook. De campagne had een CPC van slechts € 0,17, en genereerde veel interactie, waaronder 72 likes en 29 reacties.
  • Instagram: Met 31,7% van het totale verkeer en een CPC van € 0,36, bleek Instagram een waardevol platform voor het aantrekken van geïnteresseerden. De campagne zorgde voor 18 conversies, wat de effectiviteit van dit kanaal benadrukt.

Sterke zoekwoorden en een doelgerichte strategie

De gebruikte zoekwoorden, zoals “Homestead Nijmegen”, “nieuwbouw Nijmegen”, en “appartement Nijmegen”, waren cruciaal voor het succes van de Google Search-campagne. Zo had het zoekwoord “Homestead Nijmegen” een indrukwekkende CTR van 69,04% en een CPC van slechts € 0,04, wat aangeeft dat de advertenties precies bij de zoekintentie van de doelgroep aansloten.

Demografische Analyse

De doelgroep van de campagne bestond voornamelijk uit mensen tussen de 25 en 64 jaar, met de grootste betrokkenheid bij mensen van 25-34 jaar (22,1%) en 35-44 jaar (19,7%). Dit sluit goed aan bij de doelgroep die geïnteresseerd is in duurzame nieuwbouw en gezinswoningen. De advertenties wisten niet alleen interesse te wekken, maar zorgden ook voor een hoge betrokkenheid op social media, met likes, reacties en gedeelde berichten.

Totale Impact

De marketingcampagne van Radyus was verantwoordelijk voor 83,8% van het totale websiteverkeer tijdens de campagneperiode, en genereerde in totaal 41 conversies. Dit toont aan dat de datagedreven en multichannel marketingstrategie succesvol was in het bereiken van potentiële kopers voor Homestead Nijmegen.

Het project zelf, met zijn combinatie van duurzame bouw, innovatieve woningindeling, en een prachtige ligging in de natuur, spreekt kopers aan die op zoek zijn naar energiezuinige woningen in een unieke omgeving. De campagne van Radyus heeft bewezen deze kopers effectief te bereiken en te converteren.

Relevante links

Boost je vastgoed sales! Bel ons: 050 211 5311
Of boek een gratis verkenningssessie.

Deel:
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.